Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Master banden

Master banden strakke producten voor zomer en winter

Master band zijn een goede keus voor de prijsbewuste consument die op zoek is naar een goede zomerband, winterband or all season band voor normaal gebruik op de Nederlandse wegen. Master heeft een aantal goede producten voor de meeste personenauto's geschikt, en daarnaast banden voor bestelwagens en SUV's. Master beschikt over moderne productievoorzieningen die efficiënt en zonder verspilling van materiaal goede banden afleveren voor distributie door heel Europa. De ontwerpen van Master zijn allemaal radiaalbanden, stevige ontwerpen met goede materialen. Goed contact met het wegdek, met een intelligent profiel en goede drukverdeling voor uitstekende grip en handling onder alle omstandigheden. In een aantal gevallen hebben de banden verstevigde schouders voor weerstand in de bochten ter compensatie van zachtere materialen die bijdragen aan goede grip. Tirendo.nl heeft een aantal van de producten van Master in het assortiment en levert snel en gratis vanuit voorraad.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info