/Marshal banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Autobanden van Marshal worden sinds de jaren tachtig geproduceerd door de Zuid-Koreaanse onderneming Kumho Tire. Met Marshal banden richt het bedrijf zich voornamelijk op markten in Australië en Europa, waar het merk een van zijn grootste afzetgebieden in Groot-Brittannië heeft met meer dan driehonderd verkooppunten. Ook onder autodealers en autobezitters in Nederland hebben Marshal banden sinds de jaren negentig aan populariteit gewonnen. De technische ontwikkelingsafdeling van Marshal in Groot-Brittannië ontwerpt speciaal voor de Europese markt en houdt daarbij rekening met de wensen en eisen van de Europese automobilist.

Bij de Marshal bandenfabriek richt men zich op een breed spectrum aan voertuigen. Zo worden niet alleen bezitters van personenauto's bediend, maar worden bij Marshal ook banden gemaakt voor lichte vrachtwagens, bestelauto's en SUV's. De technologie die wordt gebruikt bij de productie is afgeleid van die welke door het moederbedrijf Kumho wordt toegepast. Zo is het rubber verrijkt met siliciumdioxide, wat de stevigheid vergroot en slijtage dus vermindert. De autobanden staan dan ook bekend als kwalitatief hoogstaande producten die voor een relatief laag bedrag verkrijgbaar zijn. Daardoor staan ze te boek als banden met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voor het winterseizoen heeft Marshal onder meer de KW15. Deze band zorgt voor een optimale grip op de weg tijdens sneeuw, hetgeen resulteert in een korte remweg. Hun stille geluidsniveau en lange levensduur zijn kenmerken In combinatie met zijn behoorlijke verrichtingen tijdens sneeuw en de voordelige prijs, is dit een van de betere keuzes in het jaarrond bandensegment.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK