Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Maloya banden

Maloya is een Zwitsers bandenmerk, dat zijn productiefabriek in 1938 opent. Oprichter Fritz Mauer hield zich in eerste instantie bezig met de productie van fietsbanden. Er is dan nog geen sprake van Maloya banden, want de banden worden decennialang op de markt gebracht onder de naam Maloja. Deze naam is afkomstig van een bergpas die zich in de buurt van de eerste fabriek in Zwitserland bevindt. In de jaren 1970 verandert de naam van het bedrijf in Maloya. Sinds 1993 is Maloya onderdeel van de Vredestein-groep.

Na de ontwikkeling van de eerste radiaalband van Maloya aan het begin van de jaren zeventig, is het assortiment van de bandenproducent fors vergroot. Tegenwoordig maakt Maloya diverse soorten banden, waarbij het bedrijf zich uitsluitend richt op personenauto's. Het R&D-team van Maloya werkt daartoe nauw samen met de experts waarover de Vredestein-groep beschikt. Tot het bandenaanbod behoren zowel vierseizoenenbanden als zomer- en winterbanden. Veiligheid en comfort zijn de uitgangspunten bij de ontwikkeling van Maloya banden.

Een van de betere Maloya banden is de Davos. Door zijn remeigenschappen op natte wegen en uitstekende grip bij sneeuw en ijs is de Maloya Davos een band waarop veel automobilisten terecht vertrouwen. De Davos valt ook op doordat het een bijzonder stille band is. Dit laatste geldt voor meerdere banden van Maloya, waaronder de zomerband Futura Primato. Automobilisten kopen hiermee een prima band voor een aantrekkelijke prijs, die op elk zomerweer is voorbereid. Door zijn kruislings geplaatste groeven presteert deze band namelijk ook fantastisch bij zware zomerse regenbuien.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info