Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1037

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Laufenn banden

Laufenn banden snel besteld

Laufenn banden is een merk van de vooraanstaande Zuid-Koreaanse bandengigant Hankook Tire. Het merk groeit met dubbele cijfers vanwege recente investeringen in nieuwe productiefaciliteiten en –technieken. Het merk onderscheidt zich van andere bandenmerken door een uitgesproken stijl en mooie ontwerpen. De band is zichtbaar platter dan andere banden, wat de auto een stijlvol en 'snel' imago geeft. Door de financiële draagkracht van het moederbedrijf Hankook kan Laufen op grote schaal produceren, wat de prijs drukt. Het merk is een 'entry level brand', een merk zonder al te veel nadruk op innovatie en stijl. Toch geven de ontwerpen je wel de indruk dat je op een bijzondere band rijdt. TIrendo.nl heeft een aantal producten van het merk in het assortiment opgenomen.

Voor een stijlvolle, maar no frills band

Ben je dus op zoek naar iets bijzonders als het gaat om stijl, en neem je genoegen met een eenvoudige band met goede rijeigenschappen zonder al te veel nieuwe en soms enigszins overbodige of marketing-achtige technieken, dan zit je goed met Laufenn. Tirendo.nl biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week ongestoord toegang tot de meest uitgebreide selectie aan kwaliteitsproducten voor auto en motor, truck en bus.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info