Kumho

Kumho IZEN KW23 banden

Vanaf228,10 €per band
Vind uw

IZEN KW23

hier!

Kumho is het Koreaanse bedrijf dat sinds zijn oprichting in 1960 stevig aan de weg timmert. Met de visie, ontwikkeling, voor ogen is het dan ook vanzelfsprekend dat Kumho banden steeds beter en innovatiever worden. Toch blijven ze alle tot de goedkope banden behoren. Een voorbeeld van zo’n pareltje is de Kumho I-zen KW23. Met zijn goede rijprestaties op sneeuw en ijs imponeert de winterband de bandenmarkt.

Rijeigenschappen

Deze goede indruk heeft de KumhoI-zen KW23 onder meer te danken aan de vernieuwde rubbersamenstelling. Met de extra toevoeging van silica blinkt hij namelijk uit in de perfecte grip. Niet alleen op droge wegen kunt u vertrouwen op de Kumho I-zen KW23, ook op natte wegen staat hij voor u klaar. De groeven zorgen namelijk voor een snelle enefficiënte waterafvoer, waardoor de kans op aquaplaning gering is. Een ander aspect wat het model zeer geliefd maakt, is zijn kleine prijs.

Rendement

Het hogeresilica-gehalte geeft niet enkel een vertrouwd gevoel wat betreft grip, het zorgt ook voor langer rijplezier. Silica verlaagt namelijk de rolweerstand, waardoor de levensduur verlengd wordt. Bovendien gaat een beperkte rolweerstand hand in hand met een laag verbruik. De combinatie van een uitstekende grip en milieuvriendelijk werd dan ook beloond tijdens de ANWB winterbandentest in 2012. Met een prima beoordeling liet de Kumho I-zen KW23 andere winterbanden ver achter zich. Wilt u voor de wintermaanden hoogwaardige, maar toch goedkope winterbanden, ga dan voor deze topper!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK