Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Kumho IZEN KW23 banden

Vind uw

IZEN KW23

hier!

Kumho is het Koreaanse bedrijf dat sinds zijn oprichting in 1960 stevig aan de weg timmert. Met de visie, ontwikkeling, voor ogen is het dan ook vanzelfsprekend dat Kumho banden steeds beter en innovatiever worden. Toch blijven ze alle tot de goedkope banden behoren. Een voorbeeld van zo’n pareltje is de Kumho I-zen KW23. Met zijn goede rijprestaties op sneeuw en ijs imponeert de winterband de bandenmarkt.

Rijeigenschappen

Deze goede indruk heeft de KumhoI-zen KW23 onder meer te danken aan de vernieuwde rubbersamenstelling. Met de extra toevoeging van silica blinkt hij namelijk uit in de perfecte grip. Niet alleen op droge wegen kunt u vertrouwen op de Kumho I-zen KW23, ook op natte wegen staat hij voor u klaar. De groeven zorgen namelijk voor een snelle enefficiënte waterafvoer, waardoor de kans op aquaplaning gering is. Een ander aspect wat het model zeer geliefd maakt, is zijn kleine prijs.

Rendement

Het hogeresilica-gehalte geeft niet enkel een vertrouwd gevoel wat betreft grip, het zorgt ook voor langer rijplezier. Silica verlaagt namelijk de rolweerstand, waardoor de levensduur verlengd wordt. Bovendien gaat een beperkte rolweerstand hand in hand met een laag verbruik. De combinatie van een uitstekende grip en milieuvriendelijk werd dan ook beloond tijdens de ANWB winterbandentest in 2012. Met een prima beoordeling liet de Kumho I-zen KW23 andere winterbanden ver achter zich. Wilt u voor de wintermaanden hoogwaardige, maar toch goedkope winterbanden, ga dan voor deze topper!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info