Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1046

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kormoran banden

Kormoran banden stellen je niet teleur

Kormoran bandenworden gemaakt door het vooraanstaande bedrijf Stomil Olsztyn uit Polen, opgericht in 1967. De producten van het bedrijf worden op meer dan 2400 locaties in heel Europa verkocht. Tussen 2013 en 2015 is er aanzienlijk geïnvesteerd in het bedrijf, in nieuwe productiefaciliteiten en moderne kwaliteitscontroletechnieken en managementsystemen. Het bedrijf produceert zomer- en winterbanden voor personenwagens, en daarnaast banden voor vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Tirendo.nl heeft een aantal zeer goed lopende banden van deze producent opgenomen in het assortiment. De banden komen goed uit tests en krijgen goede reviews van gebruikers.

Bestel eenvoudig en veilig online

Bestellen online was tot een aantal jaren geleden nog een uitzondering, omdat de garantievoorwaarden soms niet goed waren geregeld, en omdat mensen online bedrijven niet vertrouwden (soms met recht!). Op dit moment is online bezig de verkoop via de reguliere kanalen in te halen. Mensen zien de voordelen in van besparing van tijd, geld en de energie die nodig is om winkels te bezoeken en vergelijkingen te maken. Tirendo.nl kan goedkope banden leveren omdat het geen eigen winkels heeft. Wij verkopen slechts online en besparen dus op winkelruimte en personeel. Niet meer zo leuk als vroeger, wel goedkoop!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info