Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1049

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kenda banden

Kenda is een fabrikant van banden uit Taiwan, die sinds 1962 actief is. Naast autobanden heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in onder meer fietsbanden en banden voor motorfietsen, en sponsort het diverse raceteams in de fietssport. Tegenwoordig worden Kenda banden geproduceerd in diverse landen in het Aziatische deel van de wereld en beschikt het bedrijf over kantoren in een groot aantal andere landen. De fabrikant heeft zich dan ook weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler op de wereldwijde autobandenmarkt.

In zijn assortiment heeft Kenda banden voor alle mogelijke autotypes, waaronder SUV's, personenwagens, aanhangwagens en bestelauto's en bij het bedrijf worden zowel zomer- als winterbanden voor een groot aantal velgmaten geproduceerd. Door de hoogwaardige kwaliteit van het rubber in combinatie met de voordelige prijs van de producten die de fabrikant levert, staan Kenda banden bij veel automobilisten bijzonder goed aangeschreven. Zowel de zomerbanden als de winterbanden worden onder meer vaak geprezen om hun goede remeigenschappen en hun uitstekende grip op het wegdek.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info