Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1036

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Imperial banden

Imperial banden zijn een relatief nieuwe speler. In het seizoen 2011/2012 kwam dit merk met zijn eerste collectie winterbanden op de markt. De Belgische fabrikant Deldo Autobanden N.V. uit Antwerpen staat garant voor de ontwikkeling en productie. En dat betekent dat er gebruik gemaakt wordt van de grote expertise die dit bedrijf sinds zijn oprichting in 1973 heeft weten op te bouwen in de bandenindustrie. We mogen ervan uit gaan dat Imperial banden onder leiding van Deldo snel zal uitgroeien tot een betrouwbare en veilige keuze op de lange termijn.

In 2012 bracht Imperial banden naast winterbanden ook met een collectie zomer- en allseason banden op de markt, die verkrijgbaar is in meer dan honderd formaten. Onder de naam Snowdragon voert het merk een assortiment winterbanden, waarin inmiddels ruim dertig verschillende groottes beschikbaar zijn. De focus ligt op kwaliteit en hoge veiligheidseisen tegen gunstige prijzen.

Veel winterbanden van Imperial zijn voorzien van het Speed-Index T predicaat, wat een veilige topsnelheid van 190 kilometer per uur garandeert. Het profiel is ontworpen met extra aandacht voor goede grip op nat wegdek, in combinatie met een hoge slijtvastheid. Imperial banden zijn een goede keus voor in de zomer en de winter.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info