Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Hercules banden

Hercules banden onverslijtbaar klasse product

Hercules banden van het Amerikaanse merk Hercules zijn zoals de naam al suggereert krachtige producten voor auto's met krachtige motoren. Dit topmerk uit de Verenigde Staten heeft een uitgebreid gamma van banden voor performance, personenbusjes, SUV, bestelwagen, speciale toepassingen voor industrie en recreatie en truck in zowel zonder-, winter- als all season uitvoering. Hercules is een merk van Cooper Tire uit de VS en wordt over de hele wereld verkocht. Het merk heeft zich toegelegd op vervangende banden, one size fits all oplossingen voor bijna alle typen personenauto's en commerciële voertuigen. Het bedrijf heeft geen eigen distributieorganisatie en vertrouwt in de plaats daarvan op bestaan netwerken van grote garage- en autoverhuurbedrijven voor de distributie van de banden en de grotere onderhoudscontracten. Het bedrijf is sinds 1952 actief, en verkoop ook al geruime tijd in de EU en op veel andere plekken in de wereld.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info