/Heidenau banden

zoeken op maat : 1 resultaten - Aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:
Heidenau
Heidenau P 30
4.00 -8 71L 6PR

Seizoen

Pneus Collection

Zomerbanden
beperkte voorraad
Net 71,30 €
Gratis verzending voor bestelling van minimaal 2 stuks.
beperkte voorraad
Gegevens
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Heidenau banden worden geproduceerd in het stadje Heidenau in Duitsland. Heidenau ligt onder de rook van Dresden, vlakbij de Tsjechische grens. Reifenwerk Heidenau begon haar productie in 1946. In de loop der jaren werd een verscheidenheid aan bandentypen geproduceerd. Met de opgedane kennis, besloot Heidenau zich in 1993 volledig te richten op bandenproductie voor scooters en motoren. Daarnaast worden nog enkele series banden geproduceerd voor speciale doeleinden.

Heidenau banden zijn er voor bromfietsen, scooters en motors. Motorbanden zijn te onderscheiden in straatbanden en off road banden. Met name de laatste soort heeft een imposant uiterlijk door het grove profiel. De scooterbanden van Heidenau, hebben een trendy look en zijn onder te verdelen in all season, classic en street banden. Een aparte lijn banden die met deskundigheid wordt geproduceerd, zijn de winterbanden. Ook in de racesport is Heidenau vertegenwoordigd. Zo wordt een uitgebreide lijn banden geproduceerd voor de kart. Een sympathieke lijn van banden is tenslotte die voor klassieke auto's.

Heidenau banden bestaan er in alle maten en van alle types. Met banden van deze producent is het dus mogelijk om heel gericht banden te kiezen voor het juiste doel. Het aanbod van Heidenau omvat inmiddels 550 verschillende typen.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK