Hankook

Hankook Icebear W300A banden

Vind uw

Icebear W300A

hier!

Goede autobanden zijn natuurlijk altijd belangrijk, maar voornamelijk in de winter heeft u gebaat bij een band die optimaal presteert tijdens barre winterse omstandigheden. Met de Hankook Icebear W300A heeft de Zuid-Koreaanse bandengigant Hankook weer een goede winterband gemaakt. Deze band is vervaardigd van een ijzersterke rubbersamenstelling wat een lange levensduur garandeert. Mede dankzij het brede loopvlak en uitgekiende profiel houdt deze topper onder de winterbanden te allen tijde goed contact met de weg. De tractie en de bestuurbaarheid zijn eveneens prima in orde en de korte remweg levert een goede bijdrage aan de veiligheid. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, wordt de band ook nog eens gekenmerkt door een stil geluidsniveau.

Profieleigenschappen

Het innovatieve en vernieuwende profiel van de Hankook Icebear W300A is beslist een belangrijke reden om deze winterband aan te schaffen. Er is door de ingenieurs van Hankook gekozen voor een profiel dat vervaardigd is volgens de meest moderne inzichten. De goed geconstrueerde groeven zorgen ervoor dat sneeuw, ijs en regenwater doeltreffend worden afgevoerd. Een vervelend verschijnsel als aquaplanning krijgt hierdoor bijzonder weinig kans om de bijzonder stabiele wegligging van de band te verstoren. Zelfs bij hogere snelheden blijft het profiel z'n werk goed doen en behoudt de band zijn bestuurbaarheid.

Effectiviteit

De Hankook Icebear W300A is een goede en betaalbare winterband die onder alle omstandigheden het werk aankan. De band ligt goed op de weg, heeft een korte remweg en een zeer goede tractie. Het weergaloze profiel maakt de band nog veiliger en zorgt voor veel aangename kilometers. Bovendien is de Hankook Icebear W300A een band om jaren met te rijden. Dankzij zijn ingenieuze rubbersamenstelling slijt het loopvlak immers minder snel af en rijdt u bovendien ook brandstofbesparend. Deze kampioen biedt uitzonderlijke eigenschappen aan tegen een lage prijs!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK