Hankook

Hankook i*cept evo (W310) banden

Vanaf126,60 €per band
Vind uw

i*cept evo (W310)

hier!

De Hankook i cept EVO W310 is een betrouwbare winterband met een sportieve uitstraling die ontwikkeld is om hoge prestaties te leveren voor sportwagens en luxe auto's. De dynamische autoband heeft uitmuntende rijeigenschappen op besneeuwde en gladde wegen. De Hankook-band heeft zowel een uitstekende wegligging op een droge ondergrond als een hoge tractie en uitzonderlijke grip op een nat en glad wegdek. Het maakt deze sportieve winterband voor middelgrote en grote personenauto's tot een goede en veilige keuze.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Hankook i cept EVO W310 is uitgerust met een aantal rubber blokken die voor een uitstekend wegcontact zorgen. De optimale tractie voorkomt slippen op gladde wegen. Snel en adequaat remmen en accelereren is met deze banden gegarandeerd. De remafstand is kort. De handling in de bochten is ook zeer goed. De laterale groeven zorgen ervoor dat bij heftige regenval water en modder snel kan worden afgevoerd. Het verkleint de kans op aquaplaning in hoge mate. De autobanden hebben een speciale rubbersamenstelling die bewerkstelligt dat de Hankook i cept EVO W310 ook bij temperaturen onder nul graden Celsius zijn elasticiteit behoudt. De band heeft een beschermende velgrand die schade door stoten en botsen voorkomt.

Effectiviteit

De Hankook i cept EVO W310 banden hebben een zeer lage rolweerstand. Dat heeft tot gevolg dat de banden weinig geluid maken en de bestuurder van een rustige en comfortabele rit kan genieten. De gelijkmatige drukverdeling en soepele rolling werken positief in op de levensduur van deze autobanden. Ze gaan lang mee en vragen veel minder brandstof. De uitstoot van CO2 wordt dienovereenkomstig ook veel lager. Het gebruik van deze Hankook-banden is daarmee ook goed voor het milieu en de portemonnee.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK