/Gremax banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Gremax banden goedkoop en ijzersterk

Gremax banden worden sinds een paar jaar geïmporteerd naar Europa en staan inmiddels bekend om hun kwaliteit en goede prijspunt. Gremax maakt zomerbanden en all season banden en Tirendo.nl heeft daarvan een aantal in het assortiment opgenomen. Met goede prestaties als het gaat om wegligging onder alle weersomstandigheden maar ook als het gaat om slijtvastheid is het merk inmiddels een goede middenmoter. Neem de prijs mee in je beschouwing en je hebt de perfecte band voor een aantrekkelijke prijs.

Productie op grote schaal

Gremax is met investeringen van grote beleggingsfondsen vanaf het begin groots opgezet. Het merk produceert voor de Chinese binnenlandse markt, en heeft moderne productiefaciliteiten op verschillende plaatsen in het land. Vanwege de grootte van de afzetmarkt en de concurrentie daar is het moeilijk om altijd een goede afzetmarkt te vinden. Vandaar dat het voor het bedrijf voor de hand ligt om ook naar andere delen van de wereld te gaan exporteren.

Kwaliteitsvereisten en certificering

Gremax voldoet aan alle geldende normen voor verkoop en gebruik op de Europese wegen. Tirendo.nl heeft een voorselectie gemaakt van een aantal goed verkopende zomer- en all season banden met een aantrekkelijke prijs.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK