Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 1028

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Gremax banden

Gremax banden goedkoop en ijzersterk

Gremax banden worden sinds een paar jaar geïmporteerd naar Europa en staan inmiddels bekend om hun kwaliteit en goede prijspunt. Gremax maakt zomerbanden en all season banden en Tirendo.nl heeft daarvan een aantal in het assortiment opgenomen. Met goede prestaties als het gaat om wegligging onder alle weersomstandigheden maar ook als het gaat om slijtvastheid is het merk inmiddels een goede middenmoter. Neem de prijs mee in je beschouwing en je hebt de perfecte band voor een aantrekkelijke prijs.

Productie op grote schaal

Gremax is met investeringen van grote beleggingsfondsen vanaf het begin groots opgezet. Het merk produceert voor de Chinese binnenlandse markt, en heeft moderne productiefaciliteiten op verschillende plaatsen in het land. Vanwege de grootte van de afzetmarkt en de concurrentie daar is het moeilijk om altijd een goede afzetmarkt te vinden. Vandaar dat het voor het bedrijf voor de hand ligt om ook naar andere delen van de wereld te gaan exporteren.

Kwaliteitsvereisten en certificering

Gremax voldoet aan alle geldende normen voor verkoop en gebruik op de Europese wegen. Tirendo.nl heeft een voorselectie gemaakt van een aantal goed verkopende zomer- en all season banden met een aantrekkelijke prijs.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info