Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Greenmax banden

Greenmax banden duurzaam en efficiënt

Greenmax banden budgetmerk voor personenauto's met een goede selectie zomer- en winterbanden voor een aantrekkelijke prijs. Tirendo.nl speelt in op de vraag naar budgetbanden. Er is een groeiende trend onder consumenten om de prijzige Michelin, hoe goed van kwaliteit ook, te verruilen voor een goed geprijsd alternatief van een minder benende fabrikant. Meer en meer budgetmerken worden geïntroduceerd, en een aantal premiummerken is zelfs een budgetmerk begonnen omdat de vraag groot is en de marge in sommige gevallen hoger. In de ontwikkeling van een band gaat heel wat uurtjes werk zitten, en de ontwikkelkosten van de nieuwste WinterContact van Continental zijn gigantisch. Dan heb je ook wat; zo'n band gaat lang mee, en laat je nooit in de steek. Maar volgens velen zijn de prijzen te hoog, en wordt er te veel geld uitgegeven aan marketing en sponsoring van Formule 1, rallysport, GP en ga zo maar door. Voor een goed alternatief en lage prijzen zit je in ieder geval goed op Tirendo.nl.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info