Goodyear

Goodyear Vector 5+ banden

Vanaf69,20 €per band
Vind uw

Vector 5+

hier!

De Goodyear Vector 5 Plus is een van de zuinige all season banden die aan alle verwachtingen van Goodyear voldoet. Goede rijprestaties, kwaliteit en optimale veiligheid leveren, staat sinds jaar en dag centraal bij de Amerikaanse bandengigant. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de eerste banden op de maan afkomstig waren van Goodyear. Tegenwoordig blinken de Goodyear banden nog steeds uit. Dit geldt, in het bijzonder voor de Goodyear Vector 5 Plus waarmee u het hele jaar door kunt genieten van zijn goede prestaties.

Rijeigenschappen

Dankzij de verschillende toegepaste technologieën bent u het met dit model verzekerd van topkwaliteit. Zo zorgt de SmarTRed Weather Reactive-techniek ervoor dat u onder elk weerstype kunt profiteren van  de Goodyear Vector 5 Plus. Een goede tractie en een perfecte bescherming tegen aquaplaning wordt eveneens geboden door deze topper.

Profieleigenschappen

De Goodyear Vector 5 Plus heeft een profiel dat speciaal is ontwikkeld om maximale grip te leveren op zowel droog als op nat wegdek. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de goede houvast wordt ten alle tijden gewaarborgd. De V-TRED technologie zorgt er tevens voor dat water snel wordt afgevoerd, waardoor aquaplaning geen schijn van kans maakt. Veiligheid wordt bij de Goodyear Vector 5 Plus met hoofdletters geschreven.

Effectiviteit

Naast de Goodyear Ultragrip 8, staat de Goodyear Vector 5 Plus bekend om duurzaamheid. De unieke rubbersamenstelling dringt het brandstofverbruik terug, waar niet alleen het milieu baat bij heeft, maar uw portemonnee ook. De Amerikaanse bandenreus mag oprecht trots zijn op deze allrounder!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK