Goodyear

Goodyear Vector 4 Seasons G2 banden

Vind uw

Vector 4 Seasons G2

hier!

Goodyear Vector 4 Seasons G2: extreem flexibel

De Goodyear Vector 4 Seasons G2 is een premium all season band die zich extreem goed aanpast aan alle omstandigheden van het weer en de weg. De band is milieuvriendelijk geproduceerd, is milieuvriendelijk in gebruik, en wordt gerecycled. Deze band springt er met name uit als het gaat om wegligging en grip. Het profiel en de materialen zijn van dien aard dat u zowel in de zomer als in de winter voldoende grip op de weg hebt, en met een veilig gevoel onderweg bent. Deze band is voor alle personenauto's geschikt, en online te bestellen op Tirendo.nl. Bezorging is gratis, zodat u over het geheel gezien altijd goedkoper uit bent!

Goodyear Vector 4 Seasons G2

Met behulp van Goodyear's zg. weather reactive technologie past de Goodyear Vector 4 Seasons G2 zich als geen andere band aan de omstandigheden. De technologie bestaat voornamelijk uit aanpassingen in het profiel die mogelijk zijn gemaakt door ontwikkelingen in materialen. Door toepassing van extreem duurzame maar flexibele materialen kunnen bandenprofielen extremer worden ontworpen zonder dat ze snel slijten.

De Goodyear Vector 4 Seasons G2 komt goed naar voren in een hele batterij tests voor all season banden, onder meer die van het Britse Auto Express ('tweede plaats en all season winnaar), het Duitse Auto Bild ('testwinnaar')', en Gute Fahrt ('zeer goed'. De band kan goed overweg met sneeuw en ijs, en bespaart u de hoge kosten voor aanschaf en twee maal per jaar verwisselen van de banden. De band heeft een '*' sneeuvlokje-label, waarmee hij officieel ook als winterband is te gebruiken.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.