Goodyear

Goodyear Excellence banden

Vanaf151,29 €per band
Vind uw

Excellence

hier!

Goodyear Excellence: extra premium

De Goodyear Excellence is een fijne premium zomerband van het Amerikaanse topmerk Goodyear. De Excellence is geschikt voor ieder type personenwagen, maar doet het bijzonder goed onder wat grotere cq. zwaardere middenklassers en premium auto’s. De Excellence heeft inmiddels een opvolger in de EfficientGrip, maar de prestaties zijn uitermate goed en er is eigenlijk geen reden om niet voor deze band te kiezen. Bovendien is de band aantrekkelijk geprijsd, zeker wanneer die online wordt besteld. TIrendo.nl berekent je in dat geval geen verzendkosten.

Goodyear Excellence: zeer comfortabel

De Goodyear Excellence levert goede prestaties op zowel droog als op nat wegoppervlak. Grip en wegligging zijn uitstekend op natte stukken weg en in de bochten. De band is slijtvast en vooral: zeer comfortabel. En dat is van belang bij een wat zwaardere auto. De Excellence is in staat om zwaardere auto’s in het premiumsegment, waaronder ook SUV’s te ondersteunen. Door middel van versterkingen in het profiel en goede materialen zult u nooit enige zachtheid bespeuren, noch voelen de banden aan als rupsbanden zoals nog wel eens voorkomt bij het goedkopere aanbod uit China, waarbij de stevigheid duidelijk ten koste gaat van het comfort.

Goodyear Excellence: een goede all rounder

Met de Goodyear Excellence kunt u, als het om een wat zwaardere auto of SUV gaat eigenlijk niet missen. Probeer hem uit en laat hem gratis bezorgen!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.