Goodyear

Goodyear EfficientGrip Performance banden

Vanaf56,00 €per band
Vind uw

EfficientGrip Performance

hier!

Goodyear EfficientGrip Performance: extreem slijtbestendig

De Goodyear EfficientGrip Performance is een echte premium zomerband met een hoge rating voor grip op een nat wegdek, en een lage rolweerstand en een laag brandstofverbruik. De band is daarnaast extreem slijtbestendig. Er zijn door Goodyear op een aantal belangrijke vlakken, in de keuze van materialen en toepassing van nieuwe materialen zoals siliconen grote springen gemaakt. De EfficientGrip Performance is online verkrijgbaar via Tirendo.nl. U betaalt geen bezorgkosten.

Goodyear EfficientGrip Performance: nieuwe materialen

De Goodyear EfficientGrip Performance is een sterke presteerder op belangrijke fronten zoals wegligging en grip. De band heeft een A1 rating voor grip, en dat is de hoogste rating die een band kan krijgen binnen de regelgeving en het puntensystemen van de Europese Unie. Het houdt in een kortere remweg op een nat wegdek ten opzichte van andere banden. Ook ten opzichte van eerdere generaties Goodyear laat de EfficientGrip Performance duidelijk verbeteringen zien. Hoewel eerder EfficientGrips al in de top werden meegenomen, zoals te lezen valt in verschillende (Nederlandse en Duitse) automagazines wanneer u de band Googlet, is deze generatie een serieuze stap voorwaarts. Dat komt vooral door innovaties in material science die hun weg hebben gevonden naar de productiemethoden en rubbers die voor banden worden gebruikt.

Goodyear EfficientGrip Performance: goedkoop door efficiëntie

De Goodyear EfficientGrip Performance is heeft door die verbeteringen in het materiaal en in het profiel een duidelijk lagere rolweerstand, wat een lager brandstofverbruik tot gevolg heeft. Ten opzicht van de vorige generatie is de rolweerstand 18% omlaag gekomen, en is de remafstand met zo'n 8% verkort. Dat is een verbetering ten opzichte van een band die al goed presteerde. Met premium banden zoals deze Goodyear bent u uiteindelijk vaak goedkoop uit. Dat komt doordat de u de meerprijs terugverdient door de lange levensduur van de banden, en door het feit dat banden zoals deze zowel in de zomer als in de winter prima presteren. Bij goedkope banden van een B-merk kan het rijden met glad weer nog wel eens problemen opleveren, en vaak is het profiel van zo'n band al vrij snel verdwenen, waardoor van de aanvankelijk redelijke prestaties niet veel overblijft.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK