Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Goodyear EfficientGrip Compact banden

Vind uw

EfficientGrip Compact

hier!

Zuinig rijden zonder in te leveren op comfort, dat kan met de Goodyear Efficientgrip Compact. Deze band gaat lang mee en biedt te allen tijde een hoge mate van rijzekerheid. Dat geldt zowel bij natte als droge weersomstandigheden. De Goodyear Efficientgrip Compact past dus prima bij automobilisten die veilig, comfortabel en energiebesparend de weg op willen gaan.

Profieleigenschappen

De Goodyear Efficientgrip Compact heeft diverse technische aspecten die het rijden bij natte weersomstandigheden veiliger maken. Door een speciaal profiel, met behalve dubbele brede groeven ook grote inkepingen en meerdere richeltjes, behoudt deze band bij regen een uiterst sterke remkracht. De Efficientgrip Compact is door deze profieleigenschappen tegelijkertijd optimaal beschermd tegen aquaplaning, waardoor vlot door oppervlaktewater gereden kan worden en de opeenhoping van water immer prima bestreden wordt.

Effectiviteit

Goodyear heeft bij het ontwerpen van de Efficientgrip Compact veel aandacht besteed aan het milieu. Een verlaging van het gewicht van de band verbetert de rolweerstand. Ook het stugge loopvlak van dit model draagt bij aan een lagere rolweerstand. Dat is op zichzelf gunstig voor het milieu, want een lagere rolweerstand betekent een verminderde CO2-uitstoot. Verder slijt de Goodyear Efficientgrip Compact gelijkmatig vanwege een uitgekiende drukverdeling, waardoor deze banden langer meegaan. De Goodyear Efficientgrip Compact is dus niet alleen interessant voor automobilisten die om het milieu geven, maar ook voor degenen die brandstofefficiëntie en kilometrage belangrijk vinden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info