Goodyear

Goodyear Eagle UltraGrip GW-3 banden

Vanaf55,50 €per band
Vind uw

Eagle UltraGrip GW-3

hier!

De Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 is een premium band van Goodyear die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze winterband is bij uitstek geschikt voor snelle auto's die veel kilometers maken op de snelwegen in binnen- en buitenland. De Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 presteert uitstekend in droge en natte weersomstandigheden en is de perfecte keus voor automobilisten die willen investeren in een kwaliteitsband van een A-merk.

Profieleigenschappen

De Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 is speciaal ontwikkeld voor auto's in de iets duurdere prijsklasse die zich veel op de weg bevinden. Het bandenprofiel met een hoog aantal lamellen zorgt voor een uitstekende grip op de weg, ook op natte en besneeuwde wegen. Door de vernuftige groeven in de banden wordt water en modder snel afgevoerd, waarmee het risico op aquaplaning sterk verminderd wordt. De stuurhandling is optimaal onder alle weerscondities. De Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 autobanden staan garant voor hoge prestaties en veilig rijden. De banden hebben ook een velgrandbeschermer die schade door botsen tegen stoepranden voorkomt.

Effectiviteit

De Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 zorgt voor comfortabel rijden. De geavanceerde band heeft een verhoogde tractie en een korte remweg, waarmee een hoge performance in winterse omstandigheden is gegarandeerd. Deze Goodyear-topper is voorzien van speciale technologie, die ervoor zorgt dat de auto bij een lekke band nog kilometers met niet al te hoge snelheid veilig kan doorrijden. De slijtvaste banden hebben een lange levensduur. Het maakt deze eersteklas personenautoband tot een succesnummer onder de Goodyear banden die zelfs extreem winters weer de baas blijft.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK