Goodyear

Goodyear Eagle RS-A banden

Vind uw

Eagle RS-A

hier!

De Goodyear Eagle RS A is een autoband die in alle seizoenen hoge prestaties levert. Deze Goodyear-band is een kwaliteitsband die bij uitstek geschikt is voor sportieve rijders die belang hechten aan een uitstekende wegligging en veilig en comfortabel rijden. De premium band blinkt uit onder alle weersomstandigheden.

Profieleigenschappen

Het asymmetrische profiel van de Goodyear Eagle RS A zorgt voor een betere tractie en optimale stabiliteit in de bochten. Ook als het regent of sneeuwt. De schouderblokken en de brede groeven in deze autobanden bieden een betrouwbare handling op droge, natte een besneeuwde wegen. De snelle afvoer van het water onder de band beperkt het risico op aquaplaning. De grip en stuurrespons blijven ook op besneeuwde en ijzelwegen bovengemiddeld. Het brede contactoppervlak van de Goodyear Eagle RS A geeft een beter contact met het wegoppervlak.

Effectiviteit

De Goodyear Eagle RS A is voorzien van het M+S symbool, waarmee direct duidelijk is dat deze band ook tijdens regen en sneeuw en op modderige wegen zijn mannetje staat. De remafstand op natte en besneeuwde wegen is kort. Met deze Goodyear-band heeft de bestuurder maximale stuurcontrole in wisselende rijomstandigheden. De band maakt weinig geluid en levert het jaar rond maximale prestaties.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK