Goodyear

Goodyear Eagle F1 Supercar banden

Vanaf459,10 €per band
Vind uw

Eagle F1 Supercar

hier!

Met de Goodyear Eagle F1 Supercar heeft de Amerikaanse bandenfabrikant Goodyear een excellente band ontwikkeld die uitermate geschikt is voor sportwagens. Deze autobanden laten zich zeer goed besturen tijdens hoge snelheden en hebben daarbij een zeer goede tractie. De wegligging van de Eagle F1 Supercar is uitstekend. Deze uitmuntende band levert verder een korte remweg en maakt verrassend weinig geluid binnen en buiten de auto. De gebruikte rubbersoorten zijn van eersteklas kwaliteit en hebben een bijzonder slijtvast karakter.

Profieleigenschappen

Het specialistische profiel van de Goodyear Eagle F1 Supercar waarborgt een goede afvoer van vocht en vuil waardoor de band weinig tot geen last ondervindt van aquaplanning en veel grip op de weg blijft houden. Hierdoor zijn een maximale veiligheid en plezierig rijcomfort zelfs bij hoge snelheden een absolute garantie.

Effectiviteit

Snelle, moderne sportwagens leveren in combinatie met de weergaloze Goodyear Eagle F1 Supercar uitermate fraaie prestaties. Deze band laat zich immers niet kisten bij grote snelheden in verschillende omstandigheden. Het vernieuwende profiel van de Goodyear Eagle F1 Supercar heeft uitmuntende eigenschappen die ervoor zorgen dat de sportieve prestaties van de band samengaan met veel betrouwbare en veilige kilometers. De prijs van deze band is zeker in evenwicht met de kwaliteit.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK