Goform

Goform GH18 banden

Vind uw

GH18

hier!

Goform GH18: stil en grippy

De Goform GH18 is een comfortabele zomerband, geschikt voor alle type personenauto's. Het profiel is zodanig dat de band comfortabel is en voldoende grip biedt op het droge wegdek. De band is niet zo slijtvast als andere banden in dit segment. De wegligging is daarentegen prima, en de band is bovendien vrij stil.

De Goform GH18: comfort voor een prima prijs

De Goform GH18 heeft een aantal brede groeven die in de lengterichting van de band zijn aangebracht en zorgen voor een goede wegligging. Ook zorgt het profiel voor verminderde geluidsproductie. Op deze manier houdt de bestuurder het langer uit achter het stuur zonder vermoeid te raken. Ook is de band prettig voor de passagiers. De band is stabiel en helpt om de auto zonder extra stuurbewegingen recht op koers te houden. Onder normale omstandigheden presteert deze band op alle vlakken prima, en de band voldoet aan alle minimumvereisten om binnen Nederland verkocht te mogen worden.

De Goform GH18 is een comfortabel rijdende en relatief stille zomerband waarmee u binnen Nederland onder normale omstandigheden prima uit de voeten kunt. De band heeft een prettige en stabiele wegligging en doet comfortabel aan. Iets minder slijtbestendig maar daarvoor relatief goedkoop, met deze band bent u op de lange duur niet duur uit.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK