Goform

Goform Ecoplus HP banden

Vind uw

Ecoplus HP

hier!

De Goform Ecoplus HP: stil en comfortabel

De Goform Ecoplus HP is ontworpen als een zuinige en slijtvaste band. Hoewel de band solide is en niet snel slijt, is hij niet zuiniger dan andere banden in dit segment. De band presteert daarentegen wel zeer goed op het gebied van wegligging en veiligheid. De band heeft een goed ontworpen stevig profiel en is bovendien relatief stil. Deze band online te bestellen bij Tirendo.nl.

De Goform Ecoplus HP: veilig en stil

De Goform Ecoplus HP heeft een uitstaand profiel en de band is uit kwalitatief goed materiaal samengesteld. Daardoor biedt de band langdurig bescherming tegen aquaplaning en biedt de band voldoende grip op natte wegdekken. De band heeft een aantal vrij diepe groeven in de lengterichting, die zorgen voor een prettige wegligging en daarnaast geluid 'vangen', het geluid weerkaatst dus binnen de groeven en niet naar buiten toe. Al met al maken deze eigenschappen dat dit een comfortabele band is om langere afstanden mee te rijden.

De Goform Ecoplus HP is een band voor ieder budget, geschikt voor alle typen personenauto's. De band is verassend stil en de prestaties van de band op het gebied van de veiligheid: remweg, stugheid, wegligging en slijtvastheid zijn boven gemiddeld in dit segment.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK