Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Gislaved Speed 616 banden

Vind uw

Speed 616

hier!

De Gislaved Speed 616: geproduceerd in de EU

De Gislaved Speed 616 is een kwalitatief hoogstaande all season band geschikt voor alle typen personenauto's, inclusief zwaardere modellen. Het misschien weinig bekende Gislaved is een van oorsprong Zweedse bandenfabrikant die in 1992 door het Duitse Continental is overgenomen. De productie van de banden van Gislaved vindt plaats in Portugal en in Duitsland.

Gislaved Speed 616: Zweeds DNA

Vanwege het feit dat de Gislaved Speed 616 mede voor gebruik in de landen in het koude noorden van Europa zijn ontwikkeld, is de band geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, dus met inbegrip van de wintermaanden. De band heeft een relatief diep profiel en brede groeven in de lengterichting voor een goede wegligging en voldoende grip op zowel droge als natte wegoppervlakken. Door het naar buiten staande profiel aan de zijden blijft uw voertuig te allen tijde in contact met de weg en wordt aquaplaning tegengegaan. De band is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur.

Met de Gislaved Speed 616 rijdt u een Zweeds kwaliteitsproduct geschikt voor alle weersomstandigheden, en ook voor eventuele uitstapjes over de grens in de winter. Dit is een stevige solide band waar u gegarandeerd enkele jaren kunt rijden voordat u slijtage begint te bemerken. Van harte aanbevolen!

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info