Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Gislaved Eurofrost 3 banden

Vind uw

Eurofrost 3

hier!

Gislaved Eurofrost 3: kies voor zekerheid

De Gislaved Eurofrost 3 van het van oorsprong Zweesde Gislaved is een winterband bij uitstek, geschikt voor ieder type personenauto. U kunt deze band gedurende de wintermaanden gebruiken voor extra veiligheid, en op die manier ook uw zomerbanden langer goed houden en langer gebruiken. Ook kunt u met deze banden in het buitenland op reis, bijvoorbeeld in Duitsland, waar winterbanden vaak verplicht zijn. Verwisselen is zo gebeurd en opslag is vaak mogelijk bij uw garage.

De Gislaved Eurofrost 3: betrouwbaar en solide

De Gislaved Eurofrost 3 is een absolute topband, ontworpen en geproduceerd binnen de grenzen van de Europese Unie en onderdeel van het Duitse Continental. Deze band heeft een uitstekende wegligging en ruim voldoende grip op gladde en besneeuwde wegen. Deze band is niet bijzonder zuinig, zoals dat bij de meeste winterbanden het geval is. Aangeraden wordt dan ook om een set van deze winterbanden te verwisselen voor zomerbanden zodra het kan.

De prestaties van de Gislaved Eurofrost 3 zijn ronduit geweldig. Remafstand, grip op nat en op droog, wegligging bij hoge snelheden, feedback aan de bestuurder, en comfort en slijtvastheid zijn allemaal aanzienlijk hoger dan gemiddeld. Nogmaals, u betaalt daarvoor met een verhoogd bandstofverbruik. Gebruik de Eurofrost 3 samen met één van de zomerbanden van Gislaved of zoek daarvoor een alternatief op Tirendo.nl

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info