General

General Altimax Winter Plus banden

Vind uw

Altimax Winter Plus

hier!

De General Altimax Winter Plus: Amerikaans kwaliteitsproduct

De General Altimax Winter Plus is General's top winterband, geschikt voor alle type personenwagens. Deze band biedt volledige controle op gladde en besneeuwde bochtige wegen. General staat voor kwaliteit afkomstig uit de Verenigde Staten en heeft voor alle typen auto's (van compact tot SUV en bestelwagen) en alle weeromstandigheden een kwalitatief goed aanbod. U kunt een aantal van de banden van General , waaronder de Altimax Winter Plus, bestellen bij Tirendo.nl.

De General Altimax Winter Plus: winterband bij uitstek

De General Altimax Winter Plus heeft een uitgesproken profiel met vrij diepe naar buiten gerichte groeven, en geen groeven in de lengterichting. Deze band, zoals veel winterbanden , biedt daardoor veel grip en een iets minder stabiele wegligging. De band biedt uitstekende bescherming tegen aquaplaning. Door een uitgebalanceerde drukverdeling en versterkingen aan de buitenranden, maar ook vanwege goede materialen die voor de band zijn gebruikt heeft deze band veel grip op de weg. De banden van General zijn in het algemeen zeer slijtvast.

Met de General Altimax Winter Plus rijdt u met een gerust hart het koude seizoen in. Als u het buiten Nederland gaat zoeken, is een winterband vaak verplicht. Maar ook in Nederland, waar de weersomstandigheden toch wel zeer veranderlijk en een beetje verraderlijk kunnen zijn, zijn winterbanden niet een overbodige luxe.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK