General

General Altimax Winter Plus banden

Vanaf69,30 €per band
Vind uw

Altimax Winter Plus

hier!

De General Altimax Winter Plus: Amerikaans kwaliteitsproduct

De General Altimax Winter Plus is General's top winterband, geschikt voor alle type personenwagens. Deze band biedt volledige controle op gladde en besneeuwde bochtige wegen. General staat voor kwaliteit afkomstig uit de Verenigde Staten en heeft voor alle typen auto's (van compact tot SUV en bestelwagen) en alle weeromstandigheden een kwalitatief goed aanbod. U kunt een aantal van de banden van General , waaronder de Altimax Winter Plus, bestellen bij Tirendo.nl.

De General Altimax Winter Plus: winterband bij uitstek

De General Altimax Winter Plus heeft een uitgesproken profiel met vrij diepe naar buiten gerichte groeven, en geen groeven in de lengterichting. Deze band, zoals veel winterbanden , biedt daardoor veel grip en een iets minder stabiele wegligging. De band biedt uitstekende bescherming tegen aquaplaning. Door een uitgebalanceerde drukverdeling en versterkingen aan de buitenranden, maar ook vanwege goede materialen die voor de band zijn gebruikt heeft deze band veel grip op de weg. De banden van General zijn in het algemeen zeer slijtvast.

Met de General Altimax Winter Plus rijdt u met een gerust hart het koude seizoen in. Als u het buiten Nederland gaat zoeken, is een winterband vaak verplicht. Maar ook in Nederland, waar de weersomstandigheden toch wel zeer veranderlijk en een beetje verraderlijk kunnen zijn, zijn winterbanden niet een overbodige luxe.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK