General

General Altimax Comfort banden

Vanaf45,30 €per band
Vind uw

Altimax Comfort

hier!

General Altimax Comfort: goed op zijn plek onder uw compact

De General Altimax Comfort is een fijne en duurzame all season band vooral geschikt voor kleine personenauto's, zoals de Ford Ka of de Opel Corsa. Dit Amerikaanse product van General heeft een korte remweg en goede wegligging, een goed profiel tegen aquaplaning en grip op droog en op nat. De perfecte all rounder, verkrijgbaar online op deze website.

De General Altimax Comfort: veel grip

De General Altimax Comfort heeft veel grip op droog en op nat. In de bochten zal deze kleine duivel niet snel van zijn koers afwijken. Vier brede groeven in de lengterichting zorgen voor de wegligging, en de diagonale groeven zorgen voor een zeer efficiënte afvoer van water en andere deeltjes. De korte remweg van deze General is gewoonweg fenomenaal. De band is daarnaast behoorlijk stil in het gebruik, wat het comfort voor de inzittenden ten goede komt, en ook de veiligheid bij langere afstanden, doordat de bestuurder langer alert blijft. Dit kwaliteitsproduct is zeer slijtvast en biedt gegarandeerd jaren rijplezier.

Met de General Altimax Comfort heeft u een absoluut topproduct onder uw wagen(tje) zitten. Deze band is op veel punten de beste in zijn segment en gaat eenvoudigweg langer mee dan de meeste andere banden. Wij bevelen u de General van harte aan.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK