Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Fullway banden

Fullway banden behoren tot de betere banden in het lage segment voor de automobilist met de kleinere beurs die evenzogoed zoekt naar banden die staan voor veiligheid, comfort en duurzaamheid. Het merk is een dochteronderneming van Fullrun tires uit China. Deze bandenproducent werd opgericht in 2003 en is dus een jonge speler tussen alle wereldmerken. Door specialistische ontwerpen is deze bandenfabrikant in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bandenexporteurs van China. Krachtige innovatie en gebruik van de nieuwste materialen, kenmerken de verschillende bandensoorten van Fullway banden die, doordat ze onderdeel zijn van een groot concern, de beschikking hebben over het geld en andere middelen om gebruik te kunnen maken van de meest recente technieken en zo te komen tot de productie van hoogwaardige betaalbare banden die voldoen aan alle eisen van deze tijd.

Voor vrijwel alle klassen personenauto's zijn er Fullway banden verkrijgbaar en daarnaast levert het merk een breed assortiment aan industriële banden en banden voor bedrijfsauto's, kleine vrachtwagens, caravans en aanhangers. Doordat er ieder jaar meer en betere modellen banden bijkomen heeft het merk ondertussen een stevige plaats bemachtigd in de internationale bandenindustrie.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info