Fullrun

Fullrun FRUN-ONE banden

Vind uw

FRUN-ONE

hier!

De Fullrun Frun-one: goede budget all round zomerband

De Fullrun Frun-one is een band van Chinese makelaardij, geschikt voor elk type personenauto. Het betreft een zomerband in het B-segment met een goede wegligging en goede grip op een droog wegdek, en gemiddelde of net bovengemiddelde prestaties op de punten remweg, feedback, en grip op nat. U kunt deze band online bestellen bij Tirendo.nl.

De Fullrun Frun-one: grip op droog

Onder normale omstandigheden doet de Fullrun Frun-one nauwelijks onder voor de concurrentie. De band heeft vier brede groeven die zorgen voor een stabiele wegligging en bovendien geluidproductie tegengaan. Het profiel zorgt voor voldoende bescherming tegen aquaplaning. De remweg is onder normale omstandigheden (droog, regenachtig) voldoende kort. Bij omstandigheden van extreme regenval, sneeuw en ijzel presteert de Fullrun minder goed dan andere banden. De verschillen zijn echter vrij klein. De band is voldoende slijtvast en vrij stil.

Met de Fullrun Frun-one rijdt u een prima budget band die onder normale omstandigheden de situatie prima de baas is. Voor wegen in Nederland en Duitsland eigenlijk meer dan voldoende geschikt en robuust. Voor uitstapjes naar de bergen en de sneeuw raden wij u aan een set winterbanden aan te schaffen. Op die manier kunt u met uw zomerbanden langer doorrijden, en rijdt u altijd veilig. Met deze slijtvaste en stille band kunt u jaren vooruit.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK