Fulda

Fulda Diadem Linero banden

Vind uw

Diadem Linero

hier!

Fulda neemt een vooraanstaande plaats in tussen alle grote bandenfabrikanten. Het Duitse bedrijf maakt hoogwaardige banden voor diverse types auto's en staat bekend om het technisch hoge niveau van al zijn producten. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de Fulda Diadem Linero. Deze zomerband heeft een goede reputatie dankzij zijn stabiele kwaliteiten zoals een goede grip op het wegdek en een perfecte tractie. Deze topper onder de Fulda banden reageert bovendien goed op de remmen wat resulteert in een korte remweg. Onder diverse omstandigheden, waaronder ook hoge snelheden en verschillende weersomstandigheden, blijft de band zeer goed bestuurbaar.

Profieleigenschappen

De Duitse degelijkheid blijkt met name uit het uitgebalanceerde profiel van de Fulda Diadem Linero. Een ingenieus profiel zorgt ervoor dat aquaplaning nauwelijks nog een kans heeft. Zeker in combinatie met het sterke rubbermengeling en het brede loopvlak is deze knaller onder de autobanden een ijzersterke keuze om een goede grip op het wegdek en een snelle afvoer van regenwater en vuil te garanderen.

Effectiviteit

De Fulda Diadem Linero is een degelijke band van vertrouwde Duitse makelij. Deze band staat naast goede prestaties op de weg ook voor spaarzaamheid en een laag brandstofverbruik. Ook de korte remweg mag niet onvermeld blijven, net zoals de goede tractie, de doelmatige besturing van de band en de perfecte profieleigenschappen. De Fulda Diadem Linero is betrouwbaar, veilig en duurzaam. Zelfs de meest kritische bestuurders zijn het eens dat deze stille zomerband absoluut waar voor zijn geld biedt!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK