Fortuna

Fortuna Winter2 banden

Vind uw

Winter2

hier!

De Fortuna WINTER2: EU label voor grip en brandstofverbruik

De Fortuna WINTER2 is een winterband geschikt voor ieder type personenauto. Deze solide band is EU gecertificeerd en heeft de labels C voor brandstofverbruik, C voor grip op een nat wegdek, en een zeer nette geluidsproductie van 71 dB. De WINTER2 heeft een brede langwerpige groef in het midden van het profiel voor een goede wegligging. Bovendien heft de band een uitstekend versterkt en naar buiten gericht profiel aan beide zijden voor bescherming tegen aquaplaning en grip op gladde en besneeuwde wegoppervlakken.

De Fortuna WINTER2: wintervriend

Best u van plan om dit jaar op wintersportvakantie te gaan, of wilt u een trip buiten Nederland door de bergen in Duitsland of verder weg, dan is de kans groot dat u verplicht bent met winterbanden te rijden. De Fortuna WINTER2 voldoen ruim aan alle vereisten en kosten u niet de kop. U bespaart een smak geld ten opzichte van een set banden van een A-merk, terwijl u het verschil alleen zou merken wanneer u dagelijks grote afstanden met uw winterbanden aflegt, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer.

Zolang winterbanden voor u slechts een maand of twee per jaarnodig zijn, is de Fortuna WINTER2 een perfecte keus. Voordelig en robuust, veilig op weg de Europese winter in.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK