Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Fortuna F1400 banden

Vind uw

F1400

hier!

De Fortuna F1400: extra breed in de schouders

De Fortuna F1400 is een goede zomerband ontwikkeld voor grotere luxe voertuigen, en sportwagens. De langwerpige groeven en de breedte van de band zorgen voor een goede wegligging, een lage rolweerstand en lage geluidsproductie. U kunt deze band online bestellen via Tirendo.nl

De Fortuna F1400 straalt luxe uit

De Fortuna F1400 is een brede band met diepe langwerpige groeven die zorgen voor extra stabiliteit. De drukverdeling is goed en de band schommelt niet, ook niet bij hoge snelheden. De banden rijden zeer comfortabel. Door de groeven wordt geluid gevangen en is de geluidsproductie naar buiten toe beperkt. Voor wat zwaardere auto's biedt deze band extra grip en een prima wegliging. Ook als je hard wil is dit een prima keus. De grip is buitengewoon goed en de bochten, en de band behoudt deze eigenschap ook op een nat wegdek. De remweg op nat en op droog en de feedback voor de bestuurder zijn goed, gemiddeld. Vooral de grip bij extreme stuurbewegingen, en op natte oppervlakken maken deze band bijzonder.

Op de lange afstanden rijdt de Fortuna F1400 als een droom. De wegligging is zodanig stabiel en de band is zodanig stil en comfortabel dat u probleemloos in één ruk naar Spanje rijdt.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info