Fortuna

Fortuna F1400 banden

Vind uw

F1400

hier!

De Fortuna F1400: extra breed in de schouders

De Fortuna F1400 is een goede zomerband ontwikkeld voor grotere luxe voertuigen, en sportwagens. De langwerpige groeven en de breedte van de band zorgen voor een goede wegligging, een lage rolweerstand en lage geluidsproductie. U kunt deze band online bestellen via Tirendo.nl

De Fortuna F1400 straalt luxe uit

De Fortuna F1400 is een brede band met diepe langwerpige groeven die zorgen voor extra stabiliteit. De drukverdeling is goed en de band schommelt niet, ook niet bij hoge snelheden. De banden rijden zeer comfortabel. Door de groeven wordt geluid gevangen en is de geluidsproductie naar buiten toe beperkt. Voor wat zwaardere auto's biedt deze band extra grip en een prima wegliging. Ook als je hard wil is dit een prima keus. De grip is buitengewoon goed en de bochten, en de band behoudt deze eigenschap ook op een nat wegdek. De remweg op nat en op droog en de feedback voor de bestuurder zijn goed, gemiddeld. Vooral de grip bij extreme stuurbewegingen, en op natte oppervlakken maken deze band bijzonder.

Op de lange afstanden rijdt de Fortuna F1400 als een droom. De wegligging is zodanig stabiel en de band is zodanig stil en comfortabel dat u probleemloos in één ruk naar Spanje rijdt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK