Firestone

Firestone Roadhawk banden

Vanaf82,90 €per band
Vind uw

Roadhawk

hier!

Firestone Roadhawk grote klasse voor een kleine prijs

De Firestone Roadhawk is een band voor auto's in het middensegment. De band is slijtvast en zet de beste prestaties neer op het gebied van grip op een nat wegdek en remmen op een droog wegdek. De band is verder geschikt voor alle typen gebruik, dus stad en snelweg. De Roadhawk is slijtvast onder plotseling remmen, hoge snelheden op de snelweg en veel optrekken en remmen. Firestone ontwikkelt banden die goed zijn afgestemd op de weersomstandigheden voor Noord-Europa. Het betreft goede en veilige all weather en all season banden van een gerespecteerd merk in het premiumsegment. Een prima keus dus, en bij Tirendo.nl betaalt u nooit te veel.

Tests en

De Roadhawk is getest door TÜV SÜD, Europa's grootste onafhankelijke testinstituut. De banden hebben het label 'A', voor wat betreft grip op nat wegdek. Met de Roadhawk komt u verder (in gereden kilometers) dan enige andere band in dit segment. De Roadhawk gaat 20% langer mee dan zijn voorganger, de TZ300.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Tirendo.nl maakt een strenge voorselectie van banden en biedt alleen banden die op één of andere manier goed uit tests van onafhankelijke testinstituten zijn gekomen. U kunt dus gerust online bestellen, en hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de band. De Roadhawk heeft een sterk maar lichtgewicht binnenkant waardoor hij duidelijk langer meegaat. Bestel eenvoudig en snel online bij Tirendo.nl en laat uw banden gratis thuisbezorgen! Tirendo biedt daarnaast de mogelijkheid om uw banden te laten monteren op een van de 600 montagepunten in Nederland.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK