Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Firestone Multihawk 2 banden

Vind uw

Multihawk 2

hier!

De Firestone Multihawk 2 geeft veel feedback

De Firestone Multihawk 2 is een zomerband geschikt voor alle typen personenauto's. De band heeft een goede grip, goede wegligging en is slijtvast. Vergeleken met andere banden in zijn prijsklasse geeft deze Firestone goede feedback aan de bestuurder, met andere woorden de bestuurder merkt met wat voor type wegdek hij te maken heeft, en of het misschien gaat om een slecht wegdek. Tevens voelt de bestuurder of de auto goed reageert op de eigen stuurbewegingen, en hij kan aan de hand daarvan zijn rijgedrag aanpassen. Dit gebeurt vaak ongemerkt en in fracties van een seconde.

De Firestone Multihawk 2: meer karakter

De Firestone Multihawk 2 is een goede keus voor rijders die graag willen weten wat er zich afspeelt op de weg. De ze banden maken de wagen wat sportiever van karakter. Er is geen sprake meer van traagheid in de reactie op stuurbewegingen en verandering van wegdek of weersomstandigheden. Sommige rijders zullen dit mogelijk ervaren als te sportief, en oncomfortabel. Dit is een persoonlijke keus. Deze band versterkt je persoonlijke rijeigenschappen.

Een kwalitatief goede, slijtvaste band met een licht sportief tintje. Deze band laat je merken wat er zich onder je auto afspeelt en zet je rijstijl kracht bij. Een uitzonderlijk fijne band!

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info