Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
Pagina 1 van 1041

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Federal banden

Federal is de Taiwanese bandenfabrikant die haar deuren opende in 1954. Met al bijna 60 jaar ervaring heeft de bandenreus zich weten op te werken tot een gewaardeerde speler op de bandenmarkt. Het is dan ook niet geheel toeval dat er jaarlijks ruim 10 miljoen  Federal banden worden geproduceerd. Dit enorme succesheeft het bedrijf te danken aan zijn specialisatie: Ultra-high performance banden. Deze kwaliteit vindt u terug in het gehele bandenaanbod. Zo biedt debandengigant uit Taiwan onder meer banden aan voor de motorsport en SUV’s, maar levert eveneens caravanbanden. Federal banden zijn er ook voor uw personenauto.

Rij-eigenschappen

Kracht, prestaties en performance, zo kunnen Federal banden in het kort worden samengevat. Deze goede naam hebben de banden tedanken aan hun continue focus op innovatie, ontwikkeling en veiligheid. Een goede grip, mooie remprestaties en een uitstekende tractie worden op deze maniergegarandeerd. Tevens schenken zowel de zomerbanden als de winterbanden voldoende aandacht aan het milieu. Duurzaam rijden is met de Federal banden dus geen enkel probleem. Hoewel ze topkwaliteit leveren, behoren ze met hun goede prijs-kwaliteitverhouding tot de goedkope autobanden. Wilt u niet alleen banden die goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee, ga dan voor Federal banden!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info