Falken

Falken Ziex ZE914 Ecorun banden

Vanaf63,10 €per band
Vind uw

Ziex ZE914 Ecorun

hier!

De Falken Ziex ZE 914 is in het segment goedkope zomerbanden een band die er met kop en schouders bovenuit steekt. Deze prima band van de grote Japanse bandenproducent Falken laat zien dat goedkoop niet altijd duurkoop is. De band vertoont een geweldig goede grip op de weg tijdens uiteenlopende weersomstandigheden, terwijl ook de tractie van deze band uitstekend te noemen is. De bijzonder korte remweg spreekt eveneens tot de verbeelding en zal veel kritische automobilisten weten te inspireren. Daarnaast kent de band een prima duurzaam karakter en een goede slijtvastheid.

Profieleigenschappen

Falken banden staan zeer goed bekend om hun prima veiligheidseigenschappen. Het uitgelezen innovatieve profiel levert hier zeker een positieve bijdrage aan. De vernuftig geconstrueerde groeven in het profiel van de Falken Ziex ZE 914 zorgen voor een krachtige en snelle afvoer van vuil en water waarbij het geluid in en buiten de auto buitengewoon acceptabel blijft. Met silica als basismateriaal blijft dit sterke profiel lang zijn werk doen en zijn veel veilige kilometers absoluut gegarandeerd.

Effectiviteit

De Falken Ziex ZE 914 zomerband is een opvallende speler in zijn segment. Voor een betaalbaar bedrag is dit zonder meer een autoband die zijn werk uitstekend doet als het gaat om wegligging, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Bij een noodstop spreekt de korte remweg zeer tot de verbeelding en het zeer degelijke profiel maakt van de band onder verschillende omstandigheden een echte winnaar die aan grote verwachtingen voldoet.

Samenvattend:

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK