Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Falken Sincera SN832 Ecorun banden

Vind uw

Sincera SN832 Ecorun

hier!

Bij Falken zijn ze gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste nano technologie bij het ontwikkelen van nieuwe banden. Dit betekent dat de band tot in de kleinste details en op alle mogelijke manieren kan worden doorgelicht en –gerekend, en men grote stappen zet in de richting van een steeds perfectere band. Deze Sincera SN832 Ecorun is de laatste, en meest geperfectioneerde stap in die richting. In de ANWB zomerbandentest 2014 kwam hij als een van de winnaars uit de bus.

Profieleigenschappen

Bij het ontwerpen van deze band, en meer in het bijzonder het profiel, is dan ook met alles rekening gehouden, en met als resultaat dat het zich nu terecht een van de meest veilige banden mag noemen die er vandaag de dag op de markt zijn. Op het eerste gezicht oogt de band vrij eenvoudig, maar dat betekent slechts dat overbodige opsmuk is vermeden. De drie relatief diepe groeven in het loopvalk van de band gaan aquaplaning tegen als de beste; de rubbersamenstelling is dusdanig dat wrijving en warmteontwikkeling tot een minimum worden beperkt; en het doordachte, assymetrische design garandeert een optimale grip bij alle mogelijke omstandigheden.

Rendement

En natuurlijk heeft zuinigheid en milieuvriendelijkheid ook een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelingsproces. Dankzij de nieuwste materialen en het uitgekiende profiel is de rolweerstand sterk teruggebracht, waardoor u veel brandstof uitspaart. Het effectief tegengaan van veel warmteontwikkeling betekent bovendien minder energieverlies, en verlengt ook de levensduur van de band zelf. En ook daar hebben ze goed over nagedacht, want uit verschillende tests is ook gebleken dat de band bijzonder slijtvast is. Niet voor niets dat er aan de naam het woordje Ecorun is toegevoegd!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info