Falken

Falken Sincera SN831 banden

Vind uw

Sincera SN831

hier!

De Falken Sincera SN831 is een zuinige, brandstofbesparende band voor personenwagens met uitstekende rij- en remkwaliteiten. Deze hoog duurzame banden zijn dan ook niet snel aan vervanging toe. De Sincera SN831 biedt naast zuinigheid zowel functionaliteit, comfort en veiligheid! Deze absolute topper onder de zomerbanden is bovendien ook nog uiterst milieuvriendelijk.

Profieleigenschappen

Het vernieuwende profiel van de Falken Sincera SN831 biedt een optimale grip, zowel op een droog als op een nat wegdek. Tevens verzorgt het uitgekiende profiel, net als bij de Falken Sincera SN831 A, een snelle en efficiënte afvoer van water. De Falken Sincera SN831 kent daarenboven een uitstekende rolweerstand, waardoor een besparing op brandstof een absolute garantie is. Daarnaast wordt de uitstoot van dioxide aanzienlijk verminderd, waardoor deze band niet enkel goed is voor uw auto, maar ook voor het milieu. Deze band is dan ook zeer aantrekkelijk voor bestuurders die waarde hechten aan economisch én ecologisch rijden.

Effectiviteit

De Falken Sincera SN831 behoudt voortdurend een goede grip op het wegdek ongeacht de weersomstandigheden. Deze zomerband blinkt uit in elk aspect. De Falken Sincera SN831 voorkomt verder dat er veel lawaai gegenereerd wordt tijdens het rijden, wat uw rijgemak optimaal bevordert. Deze zomerband bundelt zo perfect kwaliteit, comfort en luxe.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK