Falken

Falken Eurowinter HS449 banden

Vanaf125,30 €per band
Vind uw

Eurowinter HS449

hier!

Het Japanse Falken heeft zich jaren geleden al op de kaart gezet door zich te focussen op twee punten: innovatie en prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben, ondanks hun degelijkheid, een mooi prijskaartje. Onder deze goedkope banden, gooit vooral de nieuwe Falken Eurowinter HS449 hoge ogen. De winterband laat namelijk concurrenten versteld staan met zijn uitstekende rijprestaties.

Rijeigenschappen

De nieuwkomer van het Japanse bedrijf maakt een goede eerste indruk door zijn korte remweg op nat en besneeuwd wegdek. Ook op droge en beijzelde wegen kent de Falken Eurowinter HS449 zijn gelijke niet. Bovendien is het profiel zo ontworpen om een stevige grip onder winterse omstandigheden te garanderen. Met het extra toegevoegde silicum en de innoverende lamellen kunt u bij gladheid altijd vertrouwen op de stevige houvast van de Falken Eurowinter HS449.

Rendement

De toevoeging van silicum aan het rubber zorgt eveneens voor een geringe rolweerstand. Het mooie effect daarvan is dat de band minder brandstof verbruikt. DeFalken Eurowinter HS449 is daarom én veilig én milieuvriendelijk. Dit is de ANWB ook opgevallen. De Falken Eurowinter HS449 laat daarom verschillende winterbanden ver achter zich tijdens de ANWB bandentest. Voor dit model is geen winter een uitdaging te veel!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK