Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Falken Azenis FK510 banden

Vind uw

Azenis FK510

hier!

Falken Azenis FK510 voor een zeer scherpe prijs

De Falken Azenis FK510 is het topproduct van Falken, bandenproducent uit Californië met distributiefaciliteiten in heel Amerika in Tennessee, New Jersey, Texas en Florida. Falken staat voor veiligheid en dynamiek met goede prestaties en hoge efficiëntie banden door toepassing van moderne materialen en uitgebreide testprogramma's. Bij Tirendo.nl te bestellen en gratis thuisbezorgd!

Prima handling en geluidsarm

Falken heeft zeer goede ontwerpen die lekker op de weg liggen. Water wordt efficiënt afgevoerd waardoor aquaplaning niet voorkomt. Deze banden zijn bovengemiddeld geluidsarm, wat natuurlijk een verademing is in ons dichtbevolkte land, en lang niet altijd het geval is, ook niet bij de meer gevestigde merken zoals Continental of Michelin. Dit is een band van de moderne, nieuwe generatie met hightech materialen en uitstekende ontwerpen die met veel rekenkracht in concept worden ontworpen en zowel in simulaties als op de weg worden getest.

Veilig en betrouwbaar

Het resultaat is een volledig veilig en duurzaam product dat u een prettige rijervaring bezorgt en lang mee gaat. Falken is een relatief klein, innovatief bedrijf uit Californië dat inmiddels meer dan 25 jaar bestaat en consequent fijne, comfortabele en veilige banden uitbrengt. Het merk is actief in de Ultra High Performance markt, de auto- en motorsport dus. De ervaring die het merk opdoet op dit vlak gebruikt het om de mainstream banden voor de consument continu te verbeteren. Tirendo.nl neemt banden van kleinere producenten zoals Falken graag in het assortiment op om een zo ruim mogelijke keus te kunnen bieden aan kwalitatief goede, goed ogende banden.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK