/

Evergreen banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Evergreen autobanden: sinds 1995

Evergreen autobanden zijn afkomstig uit twee enorme bandenfabrieken in Shandong, China, opgericht in 1995. Shandong is een provincie aan de oostkust van China, gelegen tussen Beijing en Shanghai. De productielijn maakt onderdeel uit van de Jinyu groep, opgericht in 1976, een industriële en commerciële groep met onder meer belangen in vastgoed en logistiek. Er zijn productielijnen voor zowel personenauto's als voor bussen en trucks.

Evergreen autobanden: geïmporteerde productielijnen

Evergreen autobanden worden vervaardigd met gebruikmaking van geavanceerde productielijnen die deels eigenstandig worden ontwikkeld en deels zijn geïmporteerd uit Japan en Duitsland. Het bedrijf bedient een grote binnenlandse markt en is in staat op grote schaal in de nieuwste technologieën te investeren. De banden voldoen aan alle relevante ISO standaarden en vereisten voor verkoop in de Europese Unie. Het bedrijf heeft tevens zijn eigen R&D en testafdelingen. Naast verkoop binnen China wordt er naar 70 landen geëxporteerd.

Evergreen autobanden worden vanaf het begin op moderne productielijnen gemaakt onder een vooruitstrevend management. De bandenlijnen zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd, en de banden komen nu dan ook wereldwijd met gemak door de verschillende tests en procedures voor verkoop en gebruik. De banden van Evergreen zijn divers, van robuust en duurzaam tot high tech en high performance.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK