Event

Event Potentem UHP banden

Vind uw

Potentem UHP

hier!

Event Potentem UHP zomerbanden

Verwissel op tijd uw winterbanden voor zomerbanden en kies voor de Event Potentem UHP autoband. Event is een Nederlands bandenmerk en maakt premium budgetbanden. Ze maken gebruik van een collectie van moderne profielen, een uitgebalanceerde mix van grondstoffen en een hoogwaardig technologisch productieproces. De banden van Event hebben een goede grip op de weg en zijn zeer duurzaam. Deze kwalitatief goede banden bestelt u nu voor een scherpe prijs.

Waarom is het belangrijk dat u uw banden voor de zomer verwisselt?

Zomerbanden zijn van belang, omdat ze tijdens hoge temperaturen minder snel slijten en een kortere remweg hebben ten opzichte van winterbanden. Tevens hebben ze tijdens een zomerse regenbui meer grip op het natte wegdek wat zorgt voor meer veiligheid en voorkomt dat de auto gaat slippen. De Event Potentem UHP autoband is de beste keuze als u op zoek bent naar een kwalitatief goede band met een sportief rijgedrag.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Event Potentem UHP banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis en u heeft na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK