Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Event banden

Event autobanden

Als het gaat om de veiligheid van de auto is het van belang dat u de juiste banden kiest. Dit betekent dat u uw autobanden moet aanpassen aan de weersomstandigheden. U heeft hierbij keuze uit zomerbanden, winterbanden en all season banden. Bent u op zoek naar een nieuwe autoband? Kies dan voor Event autobanden. Event is een Nederlands bandenmerk en maakt premium budgetbanden.

De belangrijkste kenmerken

Event is geslaagd in het produceren van goede banden door gebruik te maken van een collectie moderne profielen, een uitgebalanceerde mix van grondstoffen en een hoogwaardig technologisch productieproces. De banden kenmerken zich door een goede grip op de weg en duurzaamheid.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Event autobandenbestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis. Gratis verzending.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info