/

Duro banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

In het lage segment met betaalbare banden die ruim voldoende comfort en veiligheid bieden, zijn Duro banden al jarenlang een aansprekende naam die garant staat voor kwaliteit met een uitgebreid aanbod van zomer- en winterbanden. Duro banden zijn een uitstekend alternatief voor veeleisende automobilisten met een kleine beurs en de ruime sortering van het merk vindt al geruime tijd moeiteloos zijn weg naar kleine garagehouders en groothandelaren in de autobandenbranche. Duro is een van oorsprong Taiwanees merk, een land dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn technische ontwikkeling en aandacht voor veiligheid en milieu, zaken waar Duro zich als bandenproducent sterk voor maakt. Zo voldoet het merk aan alle milieu eisen wat tot uiting komt in een E keurmerk en een S-normering.

Zoals gezegd beschikt Duro over een flink assortiment en levert het merk banden in alle soorten en maten. Naast een behoorlijke serie motorbanden is er een uitgekiend autobandenprogramma in alle meest voorkomende maatvoeringen voor personenauto's en kan er een keuze gemaakt worden uit all season banden, en verschillende zomer- en winterbanden. Duro banden richten zich voornamelijk op de maten voor kleine- en middenklasse auto's.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK