Duraturn

Duraturn Mozzo Sport banden

Vanaf61,10 €per band
Vind uw

Mozzo Sport

hier!

Duraturn Mozzo Sport zomerbanden

Bent u op zoek naar een premium zomerband voor een budgetprijs? Kies dan voor Duraturn Mozzo Sport. Deze band is ontwikkeld voor middenklassers en sportauto’s. Duraturn is een bandenmerk dat staat voor kwaliteit en veiligheid. Ze ontwikkelen autobanden met de beste machines van over de hele wereld. Ze vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een goede autoband, zodat u zich bezig kunt houden met zaken die voor ù belangrijk zijn.

De voordelen van Duraturn Mozzo Sport

Met deDuraturn Mozzo Sport bent u gegarandeerd van een goede kwaliteitsband tegen een scherpe prijs. De banden hebben 4 brede groeven welke superieure prestaties leveren tijdens natte weersomstandigheden. Het asymmetrisch design zorgt tijdens het draaien voor betere prestaties en stuurrespons. De geavanceerde geluidsdemper zorgt voor een rustig en comfortabele rit. De Duraturn Mozzo Sport band is voorzien van het EU-label en te bestellen vanaf €52,79 (inclusief BTW en afvalbeheersbijdrage.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Duraturn Mozzo Sport banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis en u heeft na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK