Dunlop

Dunlop Sport Maxx RT banden

Vanaf83,70 €per band
Vind uw

Sport Maxx RT

hier!

Met de Dunlop Sport Maxx RT gooit de Britse autobandenfabrikant Dunlop hoge ogen. Deze band presteert opvallend goed dankzij technische specificaties die hun oorsprong vinden in de autosport. De Sport Maxx RT is een sterke metgezel die iedere automobilist het beste biedt als het gaat om techniek, betrouwbaarheid en comfort. Het model laat zich bij hoge snelheden goed besturen en zijn tractie is perfect. De wegligging is zeer stabiel en de band produceert slechts een minimum aan geluid binnen en buiten de auto. Wat verder bijzonder opvalt is de korte remweg die de band nog veiliger maakt. Door de toepassing van de krachtigste rubbersoorten gaat de Dunlop Sport Maxx RT extra lang mee.

Profieleigenschappen

De uitgekiende profielsamenstelling van de Dunlop Sport Maxx RT verlaagt de brandstofkosten aanzienlijk en beperkt ook de CO2 uitstoot aardig. De innovatieve constructie van het profiel garandeert verder een uitstekende afvoer van water, sneeuw en vuil en vermindert daardoor tegelijkertijd de kans op aquaplanning. Zo behoudt deze sportieve en veilige band te allen tijde een erg goede grip op de weg, waardoor automobilisten die gebruik maken van de Sport Maxx RT immer veilig onderweg zijn.

Effectiviteit

De Dunlop Sport Maxx RT is zijn geld meer dan waard vanwege alle bijzondere eigenschappen van de band. Het model is veilig, comfortabel en duurzaam en heeft daarnaast een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het eersteklas materiaal waarvan de autobanden gemaakt zijn, waarborgt samen met het professionele en vernieuwende profiel betrouwbaar, comfortabel en sportief rijgedrag. De aanschaf van deze zuinige band wordt hierdoor nog aantrekkelijker.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK