Dunlop

Dunlop SP StreetResponse banden

Vind uw

SP StreetResponse

hier!

Tot de betere zomerbanden voor compacte personenwagens behoort de Dunlop SP Streetresponse. De band doet het al goed op een nat wegdek, maar levert regelrechte topprestaties bij droog weer. Hij heeft een zeer stabiele wegligging en ook in bochten behoudt een auto die met deze banden is uitgerust zijn grip.

Profieleigenschappen

Het asymmetrische ontwerp van het profiel maakt dat met de Dunlop SP Streetresponse een grote mate van stuurprecisie gegarandeerd is. Het gemak waarmee een auto te besturen is, komt ook tot uiting in de wendbaarheid ervan. Samen met zijn weerstand tegen aquaplaning zorgt dit ervoor dat met de Dunlop SP Streetresponse comfortabel kan worden gereden.

Rendement van de band

Dankzij zijn geringe rolweerstand is de Dunlop SP Streetresponse een band die voor een laag brandstofverbruik zorgt. Zijn gemiddelde prijs in combinatie met zijn slijtvastheid maakt dat automobilisten met deze band het nodige geld kunnen besparen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.