Dunlop

Dunlop SP Sport Maxx GT600 ROF banden

Vind uw

SP Sport Maxx GT600 ROF

hier!

Comfortabel rijden met vertrouwen, plezier en op hoge snelheid. Dat biedt de Dunlop SP Sport Maxx GT 600. De autoband levert hoge prestaties voor sportieve auto's. De zomerband maakt het verschil met een buitengewone grip op natte en droge wegen, de precieze handling, de hoge weerstand tegen aquaplaning en het gerieflijke rijden. Ook op hoge snelheid. De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is ontworpen voor krachtige sportauto's, coupés en sedans.

Profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 heeft een speciale rubbersamenstelling die zorgt voor een betere grip op natte wegen bij lage en hoge snelheid. Ook de remprestaties met een korte remweg en de acceleratie - door de verhoogde tractie - zijn uitstekend. Het profiel is voorzien van brede schouderblokken, waardoor stabiliteit in de bochten en een nauwkeurige stuurhandling op hoge snelheid gegarandeerd zijn. De rechte, diepe groeven hebben een belangrijke functie bij de afvoer van water tijdens flinke regenbuien. Ze verminderen het gevaar van aquaplaning. Hiermee komen deze autobanden tegemoet aan alle eisen van de sportieve autorijder.

Effectiviteit

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is een stevige en flexibele autoband, die ook bij hoge snelheden zijn vorm behoudt. De gelijkmatige drukverdeling zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit tijdens het rijden, met maximale controle over het stuur en minder slijtage van de banden. In de Dunlop-band is vernieuwende technologie gebruikt, die het mogelijk maakt om nog tachtig kilometer door te rijden na een lekke band. Dankzij verstevigde zijwanden behoudt de band nog lange tijd zijn vorm ondanks het drukverlies. Zo is het immer veilig en prettig rijden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK