Dunlop

Dunlop SP Sport Maxx GT600 ROF banden

Vind uw

SP Sport Maxx GT600 ROF

hier!

Comfortabel rijden met vertrouwen, plezier en op hoge snelheid. Dat biedt de Dunlop SP Sport Maxx GT 600. De autoband levert hoge prestaties voor sportieve auto's. De zomerband maakt het verschil met een buitengewone grip op natte en droge wegen, de precieze handling, de hoge weerstand tegen aquaplaning en het gerieflijke rijden. Ook op hoge snelheid. De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is ontworpen voor krachtige sportauto's, coupés en sedans.

Profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 heeft een speciale rubbersamenstelling die zorgt voor een betere grip op natte wegen bij lage en hoge snelheid. Ook de remprestaties met een korte remweg en de acceleratie - door de verhoogde tractie - zijn uitstekend. Het profiel is voorzien van brede schouderblokken, waardoor stabiliteit in de bochten en een nauwkeurige stuurhandling op hoge snelheid gegarandeerd zijn. De rechte, diepe groeven hebben een belangrijke functie bij de afvoer van water tijdens flinke regenbuien. Ze verminderen het gevaar van aquaplaning. Hiermee komen deze autobanden tegemoet aan alle eisen van de sportieve autorijder.

Effectiviteit

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is een stevige en flexibele autoband, die ook bij hoge snelheden zijn vorm behoudt. De gelijkmatige drukverdeling zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit tijdens het rijden, met maximale controle over het stuur en minder slijtage van de banden. In de Dunlop-band is vernieuwende technologie gebruikt, die het mogelijk maakt om nog tachtig kilometer door te rijden na een lekke band. Dankzij verstevigde zijwanden behoudt de band nog lange tijd zijn vorm ondanks het drukverlies. Zo is het immer veilig en prettig rijden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK