Dunlop

Dunlop SP Sport Maxx GT banden

Vanaf180,10 €per band
Vind uw

SP Sport Maxx GT

hier!

Bestuurders die de grenzen van hun auto graag verkennen, moeten kunnen vertrouwen op een topproduct van prima kwaliteit. De Dunlop SP Sport Maxx GT is dé band voor de sportieve rijder die aan de openbare weg niet genoeg heeft. Het model geeft door zijn uitgekiende compound samenstelling en innovatieve constructie pure race-eigenschappen aan de auto. Op de openbare weg zorgen die unieke rijeigenschappen voor extra veel veiligheid én rijplezier!

Profieleigenschappen

Het profiel van de Dunlop SP Sport Maxx GT heeft asymmetrische groeven die zorgen voor meer weerstand tegen aquaplaning en op de droge weg voor meer grip zorgen. De centrale rib geeft de brede band geen 'dood gevoel', maar zorgt er voor dat het sturen juist preciezer en stabieler gaat. De SP Sport Maxx GT beschikt verder over eigenschappen die belangrijk zijn bij het in- en uitsturen van (snelle) bochten. Door een vlak loopvlak behoudt de band immer een goed contact met het wegdek. Tegelijkertijd ontstaat door het vlak minder slijtage aan de schouders van de autobanden. Speciaal is het MRT-ontwerp (Multi Radius Tread) dat de SP Sport Maxx GT een optimale drukverdeling op het wegcontact bezorgt.

Effectiviteit

Met deze bijzondere autobanden wordt sportief autorijden een koud kunstje. De besturing is met de Dunlop SP Sport Maxx GT immers altijd stabiel en direct. De bestuurder weet precies wat deze banden doen in de bochten en weet zeker dat de grip bij accelereren en remmen optimaal blijft. Hij weet ook zeker dat de technische samenstelling van deze kwaliteitsbanden zorgt voor een fijne, sportieve én veilige rit. Als extra feature heeft de SP Sport Maxx GT een runflat modus, die het mogelijk maakt met een beperkte snelheid nog zo'n 80 kilometer af te leggen bij een lekke band.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK